Wandelen door Den Haag tijdens de gps-puzzeltocht
Atelier de Pleijsterplaats
Oude Molstraat 18, 2513BB Den Haag
070-3561998 b.g.g. 06-49132010
Stuur een e-mail
 
     
 

Wie zijn wij

 

Atelier de Pleijsterplaats


Bij atelier de Pleijsterplaats werken we sinds 1988 aan de leukste uitjes. Wij verzorgen schilderworkshops, beeldhouwworkshops en puzzeltochten voor bedrijven en particulieren.

Wij verzorgen o.a. uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje, familiefeest of zomaar een uitje. De workshops zijn ook goed in te zetten als teambuilding activiteit.

Wie zijn wij


Wij, Corrien van Buuren en Margot Drosten zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming en Lerarenopleiding handvaardigheid en tekenen.

Kunstenares Corrien van Buuren staat ook in het jaarboek kunstenaars 2019 wat in november 2018 verschijnt.

Onze passie is het bedenken van workshops en puzzeltochten én het verzorgen van bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Het resultaat is goed af te lezen in de enthousiaste recensies van onze klanten.

Wie zijn wij, schilderworkshops, oude molstraat in Den Haag


Oude Molstraat 18, Den Haag


Onze sfeervolle ateliers zijn gelegen in een gezellig 17e eeuws pand om de hoek van Paleis Noordeinde in het historische centrum van Den Haag, het Hofkwartier.
Wij bieden plaats aan ongeveer 45 personen.
Voor grote groepen t/m ongeveer 200 prs. hebben wij andere gezellige locaties in het centrum (zie ook pagina Creatieve groepsarrangementen in Den Haag).

Onze locatie is goed bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn talloze leuke terrasjes, barretjes en restaurants te vinden.

Ook verzorgen wij workshops op uw gewenste locatie door heel Nederland.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen 070-3561998 b.g.g. 06-49132010 of klik op informatieaanvraag. Schilderworkshops in Den Haag


Wat wij doen:Schilderworkshops


De leukste schilderworkshops in Den Haag vindt u bij ons! Voor deze schilderworkshops behoeft u over geen enkele ervaring te beschikken. Dankzij de deskundige begeleiding zal iedereen een prachtig meesterwerk kunnen maken. Om de inspiratie op te wekken bieden wij een lekker hapje en een feestelijk drankje aan.
Lees verder over de verschillende schilderworkshops

Beeldhouwworkshops


Lekker creatief bezig zijn tijdens een uitje in Den Haag, dat vindt u bij onze workshops. Wij verzorgen niet alleen beeldhouwen in bijvoorbeeld speksteen maar ook workshops zoals glasgraveren en boetseerworkshops. Genietend van een hapje en een drankje maakt u de mooiste kunstwerken onder enthousiaste professionele begeleiding.
Lees verder over andere workshops

Creatieve groepsarrangementen in Den Haag


Lekker een hele dag, middag of avond volledig verzorgd uitje in Den Haag. Met verschillende activiteiten hebt u een gezellige tijd waar nog lang met plezier over gesproken zal worden. Leer uzelf en Den Haag kennen d.m.v. schilderworkshops, beeldhouwworkshops, puzzeltochten en stadswandelingen. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, wij verzorgen o.a. lunch, diner, high tea, high wine en dergelijke.
Lees verder over de verschillende creatieve groepsarrangementen

Vergaderruimte in Den Haag


Workshops op locatie


Schilderworkshops op locatie als ontspanning- en/of teambuilding activiteit. Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve workshops voor bedrijven; een opkikker om de dagelijkse sleur te verbreken, de werksfeer te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees verder over de verschillende workshops op locatie

Teambuilding activiteiten


Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees verder over de verschillende teambuilding activiteiten

Creatieve strandactiviteiten


Op een zomerse dag is er natuurlijk niets fijner dan vertoeven op het strand. Doe een gezellige teambuilding activiteit op het terras van het strandpaviljoen. Schilder bijvoorbeeld een zeegezicht onder het genot van een drankje. Na afloop volleyballen om de lekker trek te krijgen voor de barbecue. Echt een dag om nog lang van na te genieten!
Lees verder over de verschillende strandactiviteiten

Vergaderruimte


Op het atelier in het historische centrum van Den Haag hebben wij ook vergadermogelijkheid voor groepen tot 16 personen. Tevens kunt u een korte vergaderbreak houden met diverse groepsactivteiten zoals een korte puzzeltocht of stadswandeling door het historische centrum van Den Haag. Of een korte, creatieve workshop van 1 tot 1,5 uur.
Lees verder over de vergadermogelijkheid
Vergaderruimte in Den Haag


Optioneel (uitbreiding van activiteiten)


Al onze workshops zijn uit te breiden met o.a.:

  • Catering
  • High tea
  • High wine
  • Brunch
  • Lunch
  • Lunch Royal
  • Diner

Daarnaast kunt u ook de puzzeltocht uitbreiden met een workshop, stadswandeling, museum bezoek of een rondvaart over de Haagse grachten.
Lees verder over de verschillende mogelijkheden 
Schilderworkshops, lunch en diner in Den Haag


Schilderworkshops, lunch en diner in Den Haag

Puzzeltochten in Den Haag


Leer Den Haag kennen tijdens een puzzeltocht. Al puzzelend ziet u de vele highlights van Den Haag. Verzorgt in het historische centrum van Den Haag. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeesten in Den Haag


Wat is er niet leuker om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeestje te organiseren met als verrassend hoogtepunt... het schilderen van bijvoorbeeld een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel!
Bezoek onze website Vrijgezellenfeesten in Den Haag voor meer informatie


Atelier de Pleijsterplaats

Oude Molstraat 18, 2513 BB Den Haag
070-3561998 of 06-49132010
 

Openingstijden

Iedere dag geopend, bellen voor afspraak
 

Volg ons op Social Media

  

Deel ons op Social Media

De Parels van Den Haag
Vincent van Gogh
Undercover in Den Haag

Art and fun in Den Haag

GPS Puzzeltocht der zintuigen in Den Haag
 
Vrijblijvende informatieaanvraag
Wie zijn wij
Algemene voorwaarden
 
Contact/Routebeschrijving
KvK 27123215
BTW-nr. NL8071.11.740B01
 
zie ook: Vrijgezellenfeest Den Haag
zie ook: Schilderworkshops.nl
zie ook: Schilderworkshop.com
zie ook: Schilderworkshops.blogspot.nl
 

Vragen? Bel 070-3561998 of 06-49132010